Home / Lajme / Maqedoni / Angelov: Do të paraqesë rezolutë për ta shfuqizuar njohjen e Kosovës

Angelov: Do të paraqesë rezolutë për ta shfuqizuar njohjen e Kosovës

9 prill-“Anëtarët e “Dinjitetit”, brenda gjashtë muajve do të paraqesë një rezolutë për të shfuqizuar njohjen e Kosovës gjersa Shqipëria nuk e njeh Maqedoninë me emrin kushtetues”, tha Angelov.

Lideri i ‘Dinjitetit’ dhe bartësi i listës në njësinë zgjedhore numër 5, Stojançe Angellov sot në Manastir ka prezentaur programin e tij ku edhe është zotuar se do ta shfuqizojë njohjen e Kosovës.

“Anëtarët e “Dinjitetit”, brenda gjashtë muajve do të paraqesë një rezolutë për të shfuqizuar njohjen e Kosovës gjersa Shqipëria nuk e njeh Maqedoninë me emrin kushtetues”, tha Angelov.

Ai poashtu premtoi se do të paraqesë legjislacionin për heqjen e Ligjit për organizim territorial të vitit 2004, një ligj për të anuluar interpretimin autentik të Ligjit për Amnisti, nga i cili u liruan rastet e Hagës dhe për t’i sjellë ato para gjykatës

Gjithashtu lexo

Maqedoni, më shumë kredi banesore dhe konsumatore, më pak për vetura

Kreditimi në korrik të këtij viti shënon rritje prej 0,3 për qind, i cili ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *