Home / Lajme / Maqedoni / Blerje votash në Kërçovë

Blerje votash në Kërçovë

26 Prill – “Në Kërcovë është vërejtur blerja e votuesve nga ana e dy pjesëtarëve të një partie politike, ka njoftuar vëzhguesi i “Civil”.

Një orë pas mesnate janë blerë votues në Kërçovë, ka njoftuar organizata joqeveritare “Civil”.

“Në Kërcovë është vërejtur blerja e votuesve nga ana e dy pjesëtarëve të një partie politike, ka njoftuar vëzhguesi i “Civil”.

Në ora 1.30 (pas mesnate), dy aktivistë, me anë të një veture terreni, kishin ardhur dhe i kishin rënë ziles nëpër më shumë shtëpi familjare në Kërçovë, të cilët në qytet njihen si anëtarë të partisë së tyre, të cilëve i kishin ofruar nga dy mijë denarë për të votuar”, ka njoftuar “Civil”.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, më shumë kredi banesore dhe konsumatore, më pak për vetura

Kreditimi në korrik të këtij viti shënon rritje prej 0,3 për qind, i cili ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *