Home / Lajme / Maqedoni / Gara sportive në kolegjin Yahya Kemal (VIDEO)

Gara sportive në kolegjin Yahya Kemal (VIDEO)

Tetovë, 15 Prill – Në kolegjin Yahya Kemal në komunën e Bogovinës, sot janë organizuar gara në Futboll, basketboll, tenis,volejboll ku kanë marrë pjesë të gjithë shkollat fillore të komunës së Tetovës dhe komunave rurale.

Në ketë gara do të zgjidhet edhe fituesi nga ana e shkollat të Tetovës dhe të fshatrave me çka do të luajnë mes veti ku do të ketë edhe shpërblime deklaroi Mazllam Mazllami koordinator për organizim të brendshme në kolegjin Yahya Kemal.

Gara në Volejboll, basketboll dhe tenis ka pasur dhe për gjininë e femrave të shkollave të komunës së Tetovës dhe të shkollave të komunave rurale. Gara sportive nw kolegjin Yahya Kemal.

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *