Home / Lajme / Maqedoni / Hapet shitorja DM në Pallma Mall Tetovë

Hapet shitorja DM në Pallma Mall Tetovë

17 prill-Ndryshe sot në këto hapsira e pranishme ka qenë edhe aktorja tetovare Arta Zejneli e cila ka qëndruar në njërën nga arka tfiskale ku paratë e mbledhura nga blerjet e produkteve janë dhuruar në qendrën ditore Tetovë. Përndryshe në hapsirat e Pallma mallit pritet që gjatë periudhës së ardhëshme kohore të hapen shitore të ndryshme me renome botërore, transmeton Tv KOHA.

Sot në hapsirat e Pallma mall në Tetovë është hapur shitorja e shtatë në Maqedoni ndërsa e para në Tetovë e brendit të njohur gjerman DM. Në këto hapsira mund të gjeni artikuj të ndryshëm për kozmetikë dhe higjienë, ndërsa produkti është I sjellur direkt nga Gjermania, u shpreh kështu Illda Selmani shitëse në DM Tetovë, raporton Tv KOHA.

Ndryshe sot ëshët ndarë edhe një donacion prej 60.000 denarësh për qendrën ditore për fëmijët me aftësi të vecanta, ndërsa përpos tyre fëmijëve u janë ndarë edhe dhurata nga brendi I njohur gjerman DM. Kjo është një traditë e DM ku në cdo shitore të hapur ato ndajnë donacione për fëmijët me aftësi të kufizuara. Bexhet Kamberi nga qendra ditore Tetovë u shpreh I kënaqur me këtë donacion për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe njëkohësisht shprehi falemenderimet për DM për këto mjete që do të shfrytëzohen për qendrën ditore për fëmijët me aftësi të kufizuar, njofton Tv KOHA.

Ndryshe sot në këto hapsira e pranishme ka qenë edhe aktorja tetovare Arta Zejneli e cila ka qëndruar në njërën nga arka tfiskale ku paratë e mbledhura nga blerjet e produkteve janë dhuruar në qendrën ditore Tetovë. Përndryshe në hapsirat e Pallma mallit pritet që gjatë periudhës së ardhëshme kohore të hapen shitore të ndryshme me renome botërore, transmeton Tv KOHA.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *