Home / Lajme / Maqedoni / Imer Aliu:Për Iljaz Halimin votuan rreth 70 mijë shqiptarë

Imer Aliu:Për Iljaz Halimin votuan rreth 70 mijë shqiptarë

13 prill-Zgjedhjet sot u dukën të qeta por shqiptarët votuan në gjendje të jashtëzakonshme si pasojë e kërcënimeve, trusnisë së paparë, SMS porosive me përmbajtje kërcënuese, hyrje me dhunë dhe kërcënime nëpër shtëpi të shqiptarëve, grupe të organizuara që fotografonin votuesit, sulme fizike ndaj aktivistëve, dhe pas gjitha këtyre ndodhive ne jemi shumë të kënaqur me këtë rezultat solid prej afro 70.000 votave.

“Falenderim shumë i madh për ato burra e gra shqiptare të cilët në këtë gjendje të jashtëzakonshme votuan Partinë Demokratike Shqiptare!

Zgjedhjet sot u dukën të qeta por shqiptarët votuan në gjendje të jashtëzakonshme si pasojë e kërcënimeve, trusnisë së paparë, SMS porosive me përmbajtje kërcënuese, hyrje me dhunë dhe kërcënime nëpër shtëpi të shqiptarëve, grupe të organizuara që fotografonin votuesit, sulme fizike ndaj aktivistëve, dhe pas gjitha këtyre ndodhive ne jemi shumë të kënaqur me këtë rezultat solid prej afro 70.000 votave.

Një falenderim shumë i madh për ato burra e gra shqiptare të cilët në këtë gjendje të jashtëzakonshme që ka mbretërruar sot, votuan Partinë Demokratike Shqiptare duke e nxjerrë ate si një superforcë politike shqiptare”, tha Imer Aliu nga PDSH-ja.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *