Home / Lajme / Maqedoni / Lëvizja VEPRO:Në Tetovë deri ora 12.00 votuan 4.5 përqind

Lëvizja VEPRO:Në Tetovë deri ora 12.00 votuan 4.5 përqind

13 prill-Në vendovotimin numër 2896 në Cair një person ka votuar pa qenë në regjistrin e votuesve, e cila është e evidentuar në ditarin si vërejtje.
Në Tetovë sipas lëvzijes Vepro deri ora 12 kanë votuar 4.5 përqind. Gostivarë 3.4, Kercove 9 përqind, Vrapcisht 1.4, Tearcë 3.7 përqind, Jegunoc 5.7 përqind, Zhelinë 3.5, Bërvenicë 5.9, Bogovinë 1.3 përqind.

Lëvizja “VEPRO” nëpërmjet 2303 vëzhguesve e mbikqyr procesin zgjedhor në 38 komuna dhe në mbi 1500 vendvotime. Sipas infromatave nga terreni në të gjithë vendvotimet ku janë vëzhguesit tonë, vendvotimet janë hapur në ora 7:00 dhe nuk janë vërejtur parregullësi.
Në vendovotimin numër 2896 në Cair një person ka votuar pa qenë në regjistrin e votuesve, e cila është e evidentuar në ditarin si vërejtje.
Në Tetovë sipas lëvzijes Vepro deri ora 12 kanë votuar 4.5 përqind. Gostivarë 3.4, Kercove 9 përqind, Vrapcisht 1.4, Tearcë 3.7 përqind, Jegunoc 5.7 përqind, Zhelinë 3.5, Bërvenicë 5.9, Bogovinë 1.3 përqind.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *