Home / Lajme / Maqedoni / LSHM: Kovertat edhe ne punkte

LSHM: Kovertat edhe ne punkte

22 Prill – Lotaria shtetërore e Maqedonisë si organizator e lojës shpërblyese “Llogarinë në duar shpërblim pa lodhje” ,i informon të gjithë pjesëmarësit e interesuar për tërheqjen e 5-të

Lotaria shtetërore e Maqedonisë si organizator e lojës shpërblyese
Llogarinë në duar shpërblim pa lodhje ,i informon të gjithë pjesëmarësit e interesuar për tërheqjen e 5-të ,që do të realizohet më 28 Prill 2014 ,pos dërgimeve me postë pjesmarësit në lojën shpërblyese mund ti lënë kovertat me llogarit fiskale dhe të dhënat personale në punktet e caktuara speciale .
Të shtunën
26.04.2014
Kërçovë në vend shitjen Detelinka
Gostivar në vend shitjen Joton
Tetovë në vend shitjen Barton
Koha për vendosjen e kutis prej ora 11 -15.00
Tërheqja do të realizohet live me datë 28 prill ne radio televizionin e Maqedonisë nga
ora 20.00
Për të mirë
Lotaria shtetërore e Maqedonisë

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *