Home / Lajme / Maqedoni / Ne Tetove votohet qetë

Ne Tetove votohet qetë

27 Prill – Në 117 vendvotime në komunën e Tetovës për zgjedhje parlamentare deri në ora 10 kanë votuar 3827 votues apo 4.84 % njofton kryetari i komisionit komunal Zgjedhorë Bajram Rufati.

Në 117 vendvotime në komunën e Tetovës për zgjedhje parlamentare deri në ora 10 kanë votuar 3827 votues apo 4.84 % njofton kryetari i komisionit komunal Zgjedhorë Bajram Rufati. Ndërsa për zgjedhjet presidenciale kanë votuar 3.24 % apo 2584 votues.
Komisioni komunal zgjedhorë Tetove njofton se të gjitha vendvotimet jane hapurë në kohë në oren 7 të mëngjesit dhe deri në raportin e parë të dhene në oren 10 procesi zgjedhorë ka vajtur pa asnjë problem dhe deri në këto momete nuk ka pasë asnjë ankesë nga ana e votuesve , vëzhguesve dhe komisionereve nëpër vend votime thotë Rufati.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *