Home / Lajme / Maqedoni / Pendarovski: Të nevojshme janë marrëdhënie të mira me fqinjët

Pendarovski: Të nevojshme janë marrëdhënie të mira me fqinjët

6 prill- Sipas tij, tensionet e shpeshta etnike në shtet janë rezultat i zbatimit të keq të marrëveshjes korrnizë, e cila implementohet vetëm përmes punësimit.
Kandidati për president i LSDM-së Stevo Pendarovski ka pasur takim me qytetarët nga Karbinci, Zletova dhe Probishtip ku ka folur edhe për varfërinë.

Kandidati i LSDM-së Stevo Pendarovski në mitingun në Shtip e prezantoi programin e tij, ndërsa ashtu siç tha në vend se të ndërtohen përmendore dhe paratë e shtetit të harxhohen kot duhet të fillohet me zgjidhjen e problemeve dhe paratë të harxhohen për zhvillim.

Ai u kthye edhe në gjendjen ekonomike të qytetarëve, por edhe në marrëdhëniet me shtetet fqinje, me të cilët mund të relaizohen lidhje të mira bilaterale por edhe ekonomike, ndërsa ky pushtet ashtu siç theksoi, nuk ka marrëdhënie të mira me asnjë fqinj.

Pendarovski ka folur për marrëdhëniet ndëretnike, Marrëveshjen Korrnizë, por edhe sjelljen e pushtetit ndaj bashkësive. Sipas tij, tensionet e shpeshta etnike në shtet janë rezultat i zbatimit të keq të marrëveshjes korrnizë, e cila implementohet vetëm përmes punësimit.
Kandidati për president i LSDM-së Stevo Pendarovski ka pasur takim me qytetarët nga Karbinci, Zletova dhe Probishtip ku ka folur edhe për varfërinë.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *