Home / Lajme / Maqedoni / PPD filloi fushatën nga Gurgurnica

PPD filloi fushatën nga Gurgurnica

6 prill-Muhamed Halili duke e shpalosur platformën e PPD-së theksoi se do të angazhohemi ne lëminëe
ngritjes sëe cilësisë, kushteve të mesimëdhënijes dhe profilizimit te arsimit sipas kerkesave te tregut dhe standardeve europiane.

Karvani i listës se PPD-së i udhëhequr nga bartësi i listës z. Muhamed Halili sot vazhdoi rrugëtimin e vet nëpër fshatrat e Malit të Thatë i cili sot u ndal ne fshatin Gurgurnicë, lajmëron Tv KOHA. Para nje numri te madh të qytetarëve u shpalos platforma zgjedhore e kësaj partie për zgjedhjet e parakohshme parlamentare që u mirëprit nga të pranishmit.

Ai theksoi se ky teren është shumë i pershtatshëm per investime ne degën e blegëtorise ashtu që shteti-qeveria të bëjë ndarjen e drejtë të subvencioneve, tua lehtësoj dhe mundësojë plasmanin e
produkteve blegtoriale .

Partitë egzistuese, që deri tani kanë participuar në qeveri nuk kan shpreh gadishmëri dhe interesim ndaj këtyre vendeve dhe banorëve të kësaj ane dhe janë sjellë ne mënyre diskriminuese ndaj tyre duke lejuar ndarjen e padrejtë të investimeve që bëhen në p jesë të tjera te Maqedonise, trasnmeton TV KOHA.

Z Muhamed Halili duke e shpalosur platformën e PPD-së theksoi se do të angazhohemi ne lëminë e ngritjes sëe cilësisë, kushteve të mesimëdhënijes dhe profilizimit te arsimit sipas kerkesave te tregut dhe standardeve europiane.
Duke folur per zonat e lira industriale në Maqedoni, në vendbanimet
shqipëtare, ky koncept është tejet i gabuar dhe mundëson uzurpimin e tokave pjellore shqipëtare duke i bërë prona private të aparatçikëve partiak. Duke folur për zonën e lirë në Tetovë , theksoj se
do ta anulojme karakterin privat të kësaj zone dhe do ta shëndrojmë ne zonë publike e cila do të jetë në shërbim të investorëve vendas dhe të huaj në dobi të banorëve të kësaj ane, njofton TV KOHA.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *