Home / Lajme / Maqedoni / Linjë ajrore Shkup-Romë për vetëm 99 euro

Linjë ajrore Shkup-Romë për vetëm 99 euro

7 maj-Fluturimi nga aeroporti i Shkupit deri në aeroportin Fiumiçino do të zgjasë pak më shumë se një orë dhe të gjithë do të kenë mundësi që të vizitojnë destinacionet e njohura turistike atje, por njëkohësisht edhe Italianët do të mund që të arrijnë lehtë dhe shepjt në vendin tonë”, tha Krstevski, informon Tv KOHA.

Prej dje është hapur linja ajrore Romë-Shkup dhe anasjelltas.Këtë linjë e ka promovuar Allitalija ndërsa fluturimi do të zgjasë dy orë në njërin drejtim për vetëm 99 euro. Vas Grup është përfaqësues kryesorë i Allitalia ku do të ketë për çdo ditë fluturime të rregullta nga Shkupi për në Romë dhe anasjelltas, ku nga Roma qytetarët e Maqedonisë do të kenë mundësi që të lidhen edhe me shtete të tjera nëpërmjet këtij aeropori tha menaxheri për shitje Veton Grubi, transmeton TV KOHA.

Drejtori gjeneral i aeroportit Zoran Krstevski, tha se me vendosjen e linjës së rregullt Shkup-Romë, TAV Maqedonia plotëson edhe një premtim të dhënë për lidhjen e Maqedonisë me kryeqytetin e Italisë. Fluturimi nga aeroporti i Shkupit deri në aeroportin Fiumiçino do të zgjasë pak më shumë se një orë dhe të gjithë do të kenë mundësi që të vizitojnë destinacionet e njohura turistike atje, por njëkohësisht edhe Italianët do të mund që të arrijnë lehtë dhe shepjt në vendin tonë”, tha Krstevski, informon Tv KOHA.

Ndërsa Marko Kvalirella menaxher regjional i Allitalia tha se “ kjo linjë do të shërbej në interes të bashkëpunimit ekonomik me Italisë dhe Maqedonisë dhe në shërbim të qytetarëve të Maqedonisë të cilët jetojnë apo punojnë në Itali , të cilëve do ju mundësohet një lëvizje më e lirë .çmimi fillestar do të jetë 99 euro dhe kjo oferët do të zgjasë deri më 10 maj tha Kvalirella, njofton Tv KOHA.

Në këtë ceremoni ishte i pranishëm edhe ambasadori i Ialisë në Maqedoni Ernesto Masimno tha se i falemenderoj përfaqësuesit e Allitalia që kanë hapur ,mundëisi tyë reja për qarkullim të lirë nga Shkupi për në Romë dhe në këtë mënyrë prezantojë në mëyrë simbolike hapjen e korridorit tetë për në Itali, që ëhstë një ndër qendrar evropiane që lidhë botën dhe evropën. Kjo mundësi e re do të jetë e mirëpriturë nga ana e operatorëve Allitalia që janë të intresuarë për maqedonisë si destinacion turistik por edhe nga ana e numrit të madhë të personave nga Maqedoni që punojnë dhe veprojn në Itali”.Senat Zylbehari

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *