Home / Lajme / Maqedoni / Natalitet më të lartë ka në Tetovë, Çair, Saraj, Kumanovë dhe Studeniçan

Natalitet më të lartë ka në Tetovë, Çair, Saraj, Kumanovë dhe Studeniçan

23 Maj –
Komunat me natalitet më të lartë janë Tetova, Çair, Saraj, Kumanova dhe Studeniçani, ndërsa komunat me natalitet më të ulët janë Manastiri, Karposh, Prilep, Veles, Koçani dhe Ohri

Natalitet shënon ulje në komunat me numër më të madh të shkurorëzimeve si Karposh, Ohër, Manastir dhe Prilep. Ndërsa, në anën tjetër komunat me numër më të ulët të shkurorëzimeve si Çair, Saraj, Studeniçan nataliteti sa vjen e rritet.

Gjatë ditës së djeshme, Enti për Statistikë i Republikës së Maqedonisë shpalli njoftimin për natalitetin në tre mujorin e parë të vitit 2014.

Komunat me natalitet më të lartë janë Tetova, Çair, Saraj, Kumanova dhe Studeniçani, ndërsa komunat me natalitet më të ulët janë Manastiri, Karposh, Prilep, Veles, Koçani dhe Ohri.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *