Home / Lajme / Maqedoni / OJQ Zgjate Doren: Te kompenzohen demet ne Gjorce Petrov

OJQ Zgjate Doren: Te kompenzohen demet ne Gjorce Petrov

21 Maj -Apelohet për tu dalë në ndihmë me mjete financiare nga buxheti , pronarëve të objekteve afariste, për renovimin e objekteve afariste te demtuara gjate trazirave ne Gjorce

NJOFTIM PËR OPINION

OJQ Zgjate Dorën Tetovë, e përkrahur edhe nga disa OJQ tjera, do të ngreje iniciativë
ndaj Komunës së GJORÇE PETROVIT dhe QEVERISË për tu dalë në ndihmë me mjete financiare nga buxheti , pronarëve të objekteve afariste, për renovimin e objekteve afariste, të cilët pësuan nga trazirat e ndodhura disa ditë më parë.
Për ta vazhduar punën e më tutjeshme në lokalet e tyre si qytetar të ndershëm të RM. Pronësia private është e pa cenueshme dhe e garantuar me ligjet vendore dhe ndërkombëtare. Për kërkesën tonë do të kërkojmë përkrahje edhe nga faktori ndërkombëtarë nëpër mes ambasadave të instaluara në Shkup, dhe zyrës së OSBE -s. Nga Avokati i popullit do të kërkojmë që ta organizoje procedurën e dokumentacionit.
Solidarizimi ndaj atyre të cilët pësojnë në fatkeqësi është humane dhe nuk ka përkatësi
nacionale. Dhimbjet janë të njëjta, të gjithë që pësojnë duhet tu ndihmohet.

Me respekte
21.05.2014, Tetovë

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *