Home / Lajme / Maqedoni / Protestë e të falimentuarve – në buxhet ka para për të gjithë

Protestë e të falimentuarve – në buxhet ka para për të gjithë

22 Maj – Punëtorët e falimentuar nga Shoqata “Unit” sot kanë dalë në protestë para Zyrës së Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë (LSM)

Punëtorët e falimentuar nga Shoqata “Unit” sot kanë dalë në protestë para Zyrës së Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë (LSM). Thirrje për dalje në protestë bënë edhe Lëvizja për drejtësi sociale “Lenka” dhe lëvizja majtiste “Solidariteti”.

Zdravko Savevski nga “Solidariteti” për NOVA ka deklaruar se edhe pse qeveria ka sjellë zgjidhje të caktuar për të falimentuarit, por ajo nuk zgjedh problemin në mënyrë sistematike.

“Ajo ishte vetëm marketing politik para zgjedhjeve”, thotë Savevski, mendoj se me zgjedhjen e këtillë ligjore vetëm një numër i vogël i të falimentuarve do të marrin kompensim, ndërsa në buxhet ka para për të gjithë”.

Qëllimi i protestës është që të shprehet kundërshtimi i zgjidhjes së tanishme ligjore dhe të bëhet shtypje që sa më shpejt të zgjidhet problem i të falimentuarve.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *