Home / Lajme / Maqedoni / Rindërtohet rruga Miletinë – Çellopek – Bllacë (VIDEO)

Rindërtohet rruga Miletinë – Çellopek – Bllacë (VIDEO)

Tetovë, 17 Maj – Komuna e Bërvenicës ka filluar punët për asfaltimin e rrugës Miletinë – Çellopek – Bllacë e cila kapë një gjatësi prej 2.7 kilometrave.

Sipas kryetarit të komunës së Bërvenicës Enver Pajazitit, kjo rrugë është duke u ndërtuar më standarde më të larta bashkëkohore dhe njëkohësisht është duke u bërë rregullimi i kanalizimit Fekal dhe atij atmosferikë.

Punët për ndërtimin e kësaj rruge kanë filluar para disa javësh dhe tash është në fazën e tamponimit. Enver Pajaziti thotë se vlera e kësaj rruge është 16 milion denarë dhe mjetet janë siguruar nga një donacion ndërsa, komuna e Bërvenicës është duke marrë pjesë me 30% të mjeteve.

Punët në këtë rrugë pritet të përfundojnë brenda disa javësh, ndësa kushtet e këqija atmofestike kanë bërë që, procesi i punëve në këtë rrugë të ngadalësohet, kryetrari i komunës Enver Pajaziti është duke kërkuarë mirëkuptim nga ana e banorëve për ngecjen e punëve.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *