Home / Lajme / Rajon / Shqiptarët synojnë Tuzin

Shqiptarët synojnë Tuzin

Mali i Zi, 25 Maj – Në Mal të Zi sot kanë filluar të zhvillohen zgjedhjet lokale në 11 komuna e në Podgoricë. Të drejtë votimi kanë mbi 315 mijë qytetarë.

Shqiptarët pritet të fitojnë komunën e sapo themeluar urbane të Tuzit.

Por gara sërish ka gjetur të ndara partitë shqiptare, pasi që pesë subjekte konkurrojnë të ndara në tre lista.

Vendet e votimit janë hapur në orën 07:00 e duhet të mbyllen në orën 20:00.

Rezultatet paraprake mund të priten rreth orës 21:30. Zgjedhjet ndiqen nga rreth 650 vëzhgues vendorë e ndërkombëtarë.

Gjithashtu lexo

Emigranti shqiptar gjen portofolin me dollarë në New York dhe ia dorëzon të zonjës

Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island, Nju Jork, ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *