Home / Lajme / Maqedoni / Teuta Arifi në panairin e skollave të mesme profesionale të Tetovës (VIDEO)

Teuta Arifi në panairin e skollave të mesme profesionale të Tetovës (VIDEO)

Tetovë, 16 Maj – Ideja pas këtij panairi është të bëhet njohja e nxënësve me ofertat e shkollave të mesme profesionale dhe nxitja e regjistrimit të një numri gjithnjë e më të madh nëpër këto shkolla, ngaqë përmes mësimit teorik, praktik, dhe projekteve, nxënësit rezultojnë si më të suksesshë në drejtimet që zgjedhin dhe më të përshtatshëm për tregun e punës profesionale.

Kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi sot morri pjesë në panairin e skollave të mesme profesionale të Tetovës, njofton Televizioni Koha.

Në këtë panair, nxënësit e shkollave profesionale paraqisnin të gjitha drejtimet që u ofrohen nxënësve semi-maturant, duke shpjeguar edhe përfitimet dhe mundësitë që dalin nga ndjekja e drejtimeve të caktuara profesionale.

Ideja pas këtij panairi është të bëhet njohja e nxënësve me ofertat e shkollave të mesme profesionale dhe nxitja e regjistrimit të një numri gjithnjë e më të madh nëpër këto shkolla, ngaqë përmes mësimit teorik, praktik, dhe projekteve, nxënësit rezultojnë si më të suksesshë në drejtimet që zgjedhin dhe më të përshtatshëm për tregun e punës profesionale. (Tv Koha)

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *