Home / Lajme / Maqedoni / Wilson organizoi festivalin ndërkombëtar

Wilson organizoi festivalin ndërkombëtar

30 maj-Elita Masha drejtoreshë e Woodrow Willson foli rreth qëllimit të organizimit të këtij festivali me crast theksoi se nëpërmjet këtij festivali të promovojmë më shumë tolerancë për popujt e tjerë.

Për të tretin vit me radhë shkolla Woodrow Wilson organizon festivalin ndërkombëtarë. Në këtë festival nxënësit e kësaj shkolle kanë përfaqësuar shtete të ndryshme, duke përgatitur ushqime, veshje të atij vendi, më qëllim që të promovohet më shumë tolerancë, dituri, moral dhe bashkëpunim në mes të popujve të ndryshëm dhe nga afër qytetarët të njihen sado pak me kulturat e vendeve të tjera.

Elita Masha drejtoreshë e Woodrow Willson foli rreth qëllimit të organizimit të këtij festivali me crast theksoi se nëpërmjet këtij festivali të promovojmë më shumë tolerancë për popujt e tjerë.

Ndërsa nxënësit e kësaj shkolle prezantuan tendat e tyre duke dhënë më shumë detaje rreth ati vendi që kanë vendosur të prezantojnë.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *