Home / Lajme / Botë / CIA nga sot në Facebook dhe në Twiter

CIA nga sot në Facebook dhe në Twiter

Agjencia qendrore informative amerikane (CIA) që nga sot ka hapur llogari në rrjetet socialë Twiter e Facebook, trasnemtojnë medie botërore.

“Nuk mund të konfirmojmë ose të mohojmë nëse ky është twiti ynë I parët”, është mahitur CIA në “cicërimin” e vet të parë.

Vetëm një orë më pas Agjencia ka pasur 67 mijë “cicërues” në këtë rrjet.

Agjencia ka pasur shumicën e llogarive në sajt për vënie fotografish në Flickr e në Youtube.

Në dy këto rrjete Agjencia ka paralajmërua se do të vendosë foto, rrëfime nga e kaluar dhe anekdota humoristike.

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *