Home / Lajme / Maqedoni / Delegacion nga Elbasani në Komunën e Bogovinës (VIDEO)

Delegacion nga Elbasani në Komunën e Bogovinës (VIDEO)

Tetovë, 13 Qershor – Në Komunën e Bogovinës sot ka qëndruar një delagacion nga Bashkia e Elbasanit. Delegacionin e priti kryetari i Komunës së Bogovinës z. Hazbi Idrizi dhe përfaqësues të kësaj komune.

Dy qendrat komunale, Bogovina dhe Elbasani tanimë kanë thelluar bashkëpunimin në të gjitha projektet e veprimit, si në arsim, punësim, në fushën e barazisë për të rinj, në grupet e margjinalizuara etj.

Kështu, në fokus të këtyre takimeve ka dominuar prezantimi i programeve kombëtare, të cilat për synim kanë nxitjen e punësimit të të rinjëve, punëkërkuesve në vështirësi, nxitjes së punësimit përmes formimit në punë dhe praktikave profesionale dhe nxitjes të punësimit të grave.

Por çka thotë për këtë bashkëpunim kryetari i Komunës së Bogovinës z. Hazbi Idrizi dhe Denisa Ballhysa, përfaqësuese nga Bashkia e Elbasanit:

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *