Home / Lajme / Maqedoni / Eu inspektori mirëpritet edhe një her nga Tetovarët

Eu inspektori mirëpritet edhe një her nga Tetovarët

Tetovë, 10 Qershor – Mbrëm është shfaqurë në teatrin e Tetovës repriza e komedisë “EU Inspektori”, organizuar nga Teatri i Tetovës.

Në këtë komedi, kanë luajturë aktorëtë; Bajrush Mjaku, Adrian Aziri, Çun Lajçi, Blerim Ismani, Rabije (Rozi) Kryeziu, Linda Shabani, Arsim Kaleci, Petrit Neziri, Zarije Jonuzi, Argjend Hasani, Aida Elezi, Ali Qerimi, Altrim Mamuti, Hasim Memishi – Sopi, Arsim Fazlia, Sami Mustafa, Shpëtim Beadini, Arta Zejneli dhe Elmedina Ameti.

Aktori Adrian Aziri dhe aktorja Linda Shabani thonë se tetovarët edhe një her dëshmuan se janë dasamirës të Teatrit dhe nuk e lanë që salla të ngelet bosh.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *