Home / Lajme / Maqedoni / Grafitet fshihen nga shkollat (VIDEO)

Grafitet fshihen nga shkollat (VIDEO)

Tetovë, 03 Qershor – Ky aksion është bërë në bashkëpunim ndërmjet policisë së Tetovës njësisë për preventivë, pushtetit lokal dhe OSBE-së.

Prej ditës së sotme ka filluar një aksion për fshirjen e tyre.Aksioni filloi në gjimnazin e Tetovës ku janë fshirë grafitet nëpër murret në këtë shkollë. Ky aksion është bërë në bashkëpunim ndërmjet policisë së Tetovës njësisë për preventivë, pushtetit lokal dhe OSBE-së.

Poashtu në këtë aksion u kyçën edhe nxënësit e gjimnazit të Tetovës.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *