Home / Lajme / Maqedoni / Hapet xhamia e re në Tearcë (VIDEO)

Hapet xhamia e re në Tearcë (VIDEO)

Tetovë, 25 Qershor – Me ceremoni fetare Islame sot është bërë hapja e xhamisë së re në fshatin Tearcë.

Në këtë ceremoni kan qenë të pranishëm edhe imamatë e xhamive përethë kreu i BFI-së Sulejman Efendi Rexhepi, kreu i muftenisë së Tetovës Alifikri Efendi Esati si dhe Hoxhallarë nga vendet tjera.

Në këtë ceremoni fjalë përshëndetëse patën edhe molla Haki Agushi, Jysuf Hyseini, kryetrai i komunës Isen Asani mufteniu i Tetovës dhe kreu i BFI-së Sulejman Efendi Rexhepi.

Kjo xhami është me dy minare mjetet për ndërtimin e xhamis janë mbledhurë nga vet banorët e fshatit, ndërsa pjesën tjetër është donacion nga jashtë.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *