Home / Lajme / Maqedoni / Padi kundër mjekut që kërkoi 100 euro ryshfet

Padi kundër mjekut që kërkoi 100 euro ryshfet

11 qershor-” M.S më 9 qershor në zyrën e tij nga një person nga Gostivari ka kërkuar 100 euro për hetim gjegjësisht për vërtetimin që është dashur tja jep për lëndime në kokë, të cilat personi I ka marrë gjatë një sulmi fizik për të cilën posedon aktvendim të plotfuqishëm gjyqsor.

Stacioni policor në Gostivar ka ngritur padi kundër 59 vjecarit M.S I punësuar në spitalin Ferid Murati në Gostivar nën akuzën keqpërdorim I detyrës dhe mitmarje, njofton policia e Gostivarit,tranemton Tv KOHA.

“M.S më 9 qershor në zyrën e tij nga një person nga Gostivari ka kërkuar 100 euro për hetim gjegjësisht për vërtetimin që është dashur tja jep për lëndime në kokë, të cilat personi I ka marrë gjatë një sulmi fizik për të cilën posedon aktvendim të plotfuqishëm gjyqsor. Më vonë te M.S është gjetur banknota në fjalë me crast ai është marrë në stacionin policor dhe pas bisedës me të është lëshuar”, njofton SPB-ja e Tetovës.TV KOHA.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *