Home / Lajme / Maqedoni / Përfundoi projekti restart qendrën sportive (VIDEO)

Përfundoi projekti restart qendrën sportive (VIDEO)

Tetovë, 26 Qershor – Ka përfunduar propjketi restart qendrën sportive i cili ishte organizuar nga 17 shoqata joqeveriatre të komunës së Tetovës për të pastruarë qendrën sportive dhe për ta kthyer në gjendje normale.

Elena Mishevska nga MOF tha se 17 shoqata joqeveritare kanë pasurë pesë akcione ku në akcionin e tretë ësHtë përkrahurë edhe nga puntorët e NPK-së, ne e kemi kryerë punën tonë dhe tani jemi duke ju bër apel qytetarve që ti kushtojnë më shumë vëmendje qendrës sportive dhe të mos kthehet në gjendjen e mëparëshme.

Ndërsa Vesa Buklla nga shoqata ekologjike Tetova tha se gjat ditës së nesërme do të kemi një turnir në futboll, basketboll dhe volejboll si përfundim i asajë pune që e këmi realizuar.

Javë më parë qendra sportive u pasttruar nga volloterët e shoqatave joqeveritare me moton restart qendrën sportive, pasi që kjo qendër ishtë shëmdruarë në gjendje jofunksionale, nga mos përkujdesi i institucioneve.

Gjithashtu lexo

Tym, zjarr e mbeturina në komunat shqiptare, politikanët bëhen gati për fushatë,rinia pa shpresa

Partitë shqiptare në Maqedoni kanë filluar përgatitjen për fushatën e zgjedhjeve lokale të cilat pritet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *