Home / Lajme / Maqedoni / VËRSHON KANALI , BANORËT NË RREZIK

VËRSHON KANALI , BANORËT NË RREZIK

15 qershor-Banorët tjerë theksojnë se pikërisht nga vërshimet e kanalit kanë ndërtuar mburroja për tu mbrojtur pasi që në të kaluarën kanë pasur shumë probleme dhe dëme nëpër shtëpitë e tyre, thonë banorët për Tv Kohën.

Disa banorë në lagjen Braqa Milladinovci në afërsi të shkollës Tekstile në Tetovë ankohen se kanali i ujit që kalon nëpër këtë lagje vite me rradhë shkakton probleme dhe vërshime nëpër shtëpitë e tyre. Gjendja më keq paraqitet kur ka të reshura të shiut dhe kur fillon sezoni i ujitjes dhe atëherë kanali stërmbushet dhe vërshon. Raporton Tv KOHA

Banorët tjerë theksojnë se pikërisht nga vërshimet e kanalit kanë ndërtuar mburroja për tu mbrojtur pasi që në të kaluarën kanë pasur shumë probleme dhe dëme nëpër shtëpitë e tyre, thonë banorët për Tv Kohën.

Nga komuna e Tetovës kanë thënë se do të dalin në vendngjarje dhe do të marrin masa për sanimin e problemit në fjalë. Banorët janë shprehur të revoltuar se disa herë kanë kërkuar që të zgjidhet ky problem por nuk janë marrë masa.TV KOHA

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *