Home / Lajme / Maqedoni / Bashkovski bën selfie në gjykatë

Bashkovski bën selfie në gjykatë

14 korrik-Më lejoni të bëjë një selfie tha Boshkoski para se gjyqtari të fillojë procesin gjyqsor , gjykaatësi lejoji transmetuesit të akredituar dhe gazetat për të bërë iniçizimet në gjykatë.

Gjykata Penale në Shkup sot e filloi rigjykimin për vrasjen e Marian Tusevski.

Prania e kameramanëve dhe fotografëve në Gjykatën Penale – Shkup Boshkoski edhe pse ishte fillimi i ri para rigjykimit të çështjes “Rover”, nuk duroi, jo për të bërë një shaka.

Më lejoni të bëjë një selfie tha Boshkoski para se gjyqtari të fillojë procesin gjyqsor , gjykaatësi lejoji transmetuesit të akredituar dhe gazetat për të bërë iniçizimet në gjykatë.

Sot Gjykata Penale – Shkup Boshkoski dhe i disa të pandehurëve në gjyq për vrasjen e Marian Tusevski.

Gjykatë apelit e hoqi dënimin e tij me arsyetimin se ishin bërë shumë zbrazëtira në shkallën e parë. Boshkoski u akuzua për të ndihmuar për të kryer vrasjen e Marian Tusevski.

Aktgjykimi me burgim të përjetshëm për vrasjen e Marian Tusevski dhe Kiro Janev u dënuan Predrag Çubrilo, Milan Iliç, Milorad Kovaçeviç dhe Vuk Vukiçeviç. Dymbëdhjetë vjet burg për ndihmën mori Boshkoski dhe ka marrë dy vjet më pak Zoran Trajkovski. Me tetë vite burgim kanë marrë Sashko Jovanovski dhe Ivica Ristiç dhe gjashtë vite Goce Mitrevski dhe Nicholas Negrievski. /telegraf/

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *