Home / Lajme / Maqedoni / Do të revokohet tenderi për deponinë rajonale

Do të revokohet tenderi për deponinë rajonale

25 korrik-Përveç kësaj, kryetarët e komunave që ishin të pranishëm si të përbashkët e pranuan qëndrimin se është i nevojshëm revokimi i procedurës dhe dhanë rekomandim te Komisioni për Zbatimin e Procedurës së Tenderit që të veproj në pajtim me Rregulloren e saj të punës.

Sot, me ftesë të ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësino, Nurhan Izairi, u takuan kryetarët e komunave të Rajonit Planor të Pollogut dhe diskutuan për statusin e projektit për dhënien e koncesionit për ndërtimin e deponisë rajonale për Rajonin e Pollogut.

Në këtë, mbledhje ministri Izairi u informua nga kryetarët e komunave për rrjedhën e procedurës dhe për ndërprerjen e saj në vitin 2013.

Përveç kësaj, kryetarët e komunave që ishin të pranishëm si të përbashkët e pranuan qëndrimin se është i nevojshëm revokimi i procedurës dhe dhanë rekomandim te Komisioni për Zbatimin e Procedurës së Tenderit që të veproj në pajtim me Rregulloren e saj të punës.

Gjithashtu lexo

Deskoski: Drama me Serbinë i ka rrënjët më të thella sesa që mundohet të tregojë Vuçiq (Video)

Epilog i mirë i dramës së panevojshme, e cila ka rrënjë më të thella nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *