Home / Lajme / Maqedoni / Edhe Grom në qeveri

Edhe Grom në qeveri

10 korrik-Siç kumtoi GROM, lideri i partisë Stevço Jakimovski ka theksuar se këshilli ekzekutiv i partisë tani më ka marrë vendim që të mbështetet koalicioni dhe të marrë pjesë në Qever

Anëtarët dhe kryetarët e Organizatave komunale të GROM nga mbarë Maqedonia në seancën e mbrëmshme të Këshillit qendror të partisë me aklamacion e kanë miratuar propozimin për bashkëpunim të ndërsjellë me Qeverinë e Republikës së Maqedonisë.
Siç kumtoi GROM, lideri i partisë Stevço Jakimovski ka theksuar se këshilli ekzekutiv i partisë tani më ka marrë vendim që të mbështetet koalicioni dhe të marrë pjesë në Qeveri me një zëvendësministër si dhe me drejtues të institucioneve të tjera, të cilat do të ofrohen nga GROM.
Unanimisht anëtarët e Opsionit qytetar për Maqedoninë, e kanë përshëndetur dhe e kanë miratuar Propozim-vendimin për kandidaturën e zëvendësministrit në fushën e pushtetit lokal.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *