Home / Lajme / Maqedoni / Filloi hapja e rrugës së Spitalit

Filloi hapja e rrugës së Spitalit

14 korrik-Rruga e cila po hapët nga qarku rrethor në rrugën Jane Sandanski në afërsi të urës së gurrit, do të jetë në gjatësi prej 350 metrash, gjërësi 5.5 m dhe 2 metra trotuar për qarkullimin e këmbësorëve.

Ditë më parë filluan punimet për hapjen e rrugës së spitalit, e cila do të mundësojë qasje me të lehtë të qytetarëve deri te Spitali Klinik i Tetovës.
Rruga e cila po hapët nga qarku rrethor në rrugën Jane Sandanski në afërsi të urës së gurrit, do të jetë në gjatësi prej 350 metrash, gjërësi 5.5 m dhe 2 metra trotuar për qarkullimin e këmbësorëve.
Hapja e kësaj rruge përveç se do të mundësojë qasjen më të lehtë të qytetarëve deri tek objektet e spitalit , padyshim që do të lehtësojë edhe trafikun tejet të ngarkuar në rrugën 29 Nëntori, që përshkon Shtëpinë e Shëndetit dhe Spitalin Klinik të Tetovës.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *