Home / Lajme / Maqedoni / Gruevski në faljen e namazit të Fitër Bajramit me Amdi Bajram në xhaminë e Shuto Orizares

Gruevski në faljen e namazit të Fitër Bajramit me Amdi Bajram në xhaminë e Shuto Orizares

29 Korik – Kryeministri i Republikësë së Maqedonisë, Nikolla Gruevski sot në mëngjes mori pjesë në Faljen e namazit të Bajramit në xhaminë në Shuto Orizare në Shkup

Kryeministri i Republikësë së Maqedonisë, Nikolla Gruevski sot në mëngjes mori pjesë në Faljen e namazit të Bajramit në xhaminë në Shuto Orizare në Shkup me rastin e festës fetare, Ramazan Bajrami.

Gruevski besimtarëve të pranishëm ua uroi festën duke u dëshiruar shëndet të mirë, suksese, paqe dhe prosperitet në familjet. Ai u dëshiroi mirëqenie dhe festë të këndshme.

Njëherësh Gruevski dërgoi mesazh për unitet dhe respektim të ndërsjellë si bazë për progres dhe zhvillim të përgjithshëm në vend.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *