Home / Lajme / Maqedoni / Hakerat shqiptarë sulmojnë uebfaqe në Maqedoni (VIDEO)

Hakerat shqiptarë sulmojnë uebfaqe në Maqedoni (VIDEO)

05 Korrik – Hakerat shqiptarë kanë sulmuar rreth 20 ueb faqe të ndryshme të institucioneve dhe zyrtarëve maqedonasë. Ata theksojnë se “Ky sulm kibernetik do të vazhdojë derisa të lirohen 6 të burgosurit, të cilët gjendet padrejtësisht aty, dhe derisa të dalin provat konkrete për këtë gjë”.

Pas protestës së djeshme në Shkup hakerat shqiptarë kanë sulmuar rreth 20 ueb faqe të ndryshme të institucioneve dhe zyrtarëve maqedonasë, ndër to edhe faqe të gjykatësve Maqedonas të cilët, siç shprehen ata, padrejtësisht dënuan me burg 6 shqiptarë në rastin “Monstra”.

Ata theksojnë se “Ky sulm kibernetik do të vazhdojë derisa të lirohen 6 të burgosurit, të cilët gjendet padrejtësisht aty, dhe derisa të dalin provat konkrete për këtë gjë”.

Lista e faqeve:

prodis.mk
tegaing.com.mk
sins.com.mk
qclab.com.mk
rici.mk
mkgrup.com.mk
medion.mk
makedonyadaegitim.com.mk
kota.mk
gocedelcevuniversitesi.com.mk
fortunaing.mk
fortuna.com.mk
dukoski.mk
2014diro.com.mk
bigmak.com.mk
bidividen.mk
helpdesk.sins.com.mk
loveckooko.com.mk

Gjithashtu lexo

Armata e Maqedonisë shënon 25 vjetorin e formimit të saj

Armata e Republikës së Maqedonisë sot shënon 25 vjet nga formimi i saj. Solemniteti qendror është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *