Home / Lajme / Maqedoni / Qeveria emëron sekretarët shtetërorë

Qeveria emëron sekretarët shtetërorë

8 korrik-Ndryshe Nasuf Ipçe, mbetet edhe më tej sekretar shtetëror në Ministrinë e Shëndetësisë. Ejup Halimi në Sekretariatin për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Jahi Jahiu sekretar shtetëror në Ministrin për Shoqëri informatike dhe Besir Jashari, sekretar shtetëror në Ministrin e bujqësisë.

Behixhudin Shehabi sekretarë shtetëror në ministrinë e kulturës. Shehabi në këtë postë zëvendëson Muzafer Bislimin, i cili sipas informatave jo-zyrtare do të emërohet drejtor i Institutit për trashëgimi kulturore. Bislimi në këtë postë shkon pas dorëheqjes së Shefqet Zekollit, i cili në arsyetimin e tij dha një mesazh shumë të fortë për të gjithë zyrtarët që siç u shpreh ai i kanë uzurpuar kolltukët dhe nuk mendojnë tu lënë hapësirë të tjerëve.

Ndryshe Nasuf Ipçe, mbetet edhe më tej sekretar shtetëror në Ministrinë e Shëndetësisë. Ejup Halimi në Sekretariatin për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Jahi Jahiu sekretar shtetëror në Ministrin për Shoqëri informatike dhe Besir Jashari, sekretar shtetëror në Ministrin e bujqësisë.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *