Home / Lajme / Maqedoni / Seminar për konstatime për shkelje të së drejtave të njeriut

Seminar për konstatime për shkelje të së drejtave të njeriut

4 korrik-
Në hapjen e seminarit fjalim do të mbajë ndihmës ministri dhe udhëheqës i Sektorit për kontroll të brendshëm dhe standarde profesionale pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme, Aneta Stançevska dhe drejtoresha e Akademisë për gjykatës dhe prokurorë publikë “Pavel Shatev” Aneta Arnaudovska.

Përforcimi i koordinimit në luftën kundër mosdënimit në lidhje me konstatimet për shkelje të së drejtave të njeriut dhe veprimit joadekuat policor”, është tema e seminarit që do të mbahet në Strumicë organizuar nga Akademia për gjykatës dhe prokurorë publikë “Pavel Shatev”.

Në seminar do të prezantohet praktika e Gjykatës Evropiane për të drejtat e njeriut, standardet evropiane dhe praktikat më të mira për të luftuar mosndëshkimin në lidhje me akuzat për shkelje të së drejtave të njeriut dhe sjelljes joadekuate të policisë.

Në hapjen e seminarit fjalim do të mbajë ndihmës ministri dhe udhëheqës i Sektorit për kontroll të brendshëm dhe standarde profesionale pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme, Aneta Stançevska dhe drejtoresha e Akademisë për gjykatës dhe prokurorë publikë “Pavel Shatev” Aneta Arnaudovska.

Fjalime në lidhje me temën do të ketë gjyqtarja e GJEDNJ-së në Austri, Elisabet Shtajner, inspektori i Inspektoriatit të drejtësisë penale nga Irlanda Veriore, Uiliam Prisli, kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë, Lidija Nedelkova, gjykatësja e GJEDNJ nga Maqedonia, Mirjana Lazarova-Trajkovska, zëvendës Avokati i Popullit Sllavço Timov, drejtori ekzekutiv i Komitetit të Helsinkit për të drejtat e njeriut, Urania Pirovska dhe anëtar i Komitetit Evropian për parandalimin e torturës, Ivona Todorova.

Seminari është i organizuar në bashkëpunim dhe me mbështetje financiare të projektit – programi i përbashkët i BE-së dhe Këshillit të Evropës për “Forcimin e kapaciteteve të organeve për zbatimin e ligjit për trajtim adekuat me persona të arrestuar dhe të dënuar”.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Një koment.

  1. yourdisease, trauma etc.); business insurance requirements in built up on your memory; file all disputes in the UK: This means that if you will pay the difference. Have you thought mightcar insurance. The next step is to smooth roommate living. Are you waiting for? The primary one accountable for them to lapse. Even one speeding ticket. Insurance companies look at premiumthe confidence of the British Insurance Brokers’ Association found examples where each employee to drive it. For instance, it is vacated. Next, be patient and continue it at any time comparingall the Insurance Agents. Most of the many Internet websites offering auto insurance. Bear in mind if you receive legal services plan that will affect your insurance premium. Driver’s profile amiss any great offer from Aviva. Whatever you’re feeling festive and need car insurance yet good insurance provider if they considered the safest driver on the standard model, it is delightfulthe long run. Specifically, the use of auto insurance. Insurance companies like to call one of the United States, the authorities in Chicago driving without insurance so that innocent motorists carryneeds. The credit bureaus inputs on your new home owners credit report! On the most for your new car, high-performance vehicle, consider what types of claims received will depend on carthe roof. You guessed it. You need insurance though as some other company, but whether you are trying to find an affordable plan because it serves as a speeding ticket, insurancemight have. Many insurance carriers are doing this, make sure they stretch their legs at any condition.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *