Home / Lajme / Maqedoni / Vollunterizmi diskutohet në Tetovë

Vollunterizmi diskutohet në Tetovë

2 korrik- Para të pranishmëve është prezentuar dhe shpjeguar përmbajtja e Ligjit për vullnetarizëm dhe strategjisë për promovimin dhe zhvillimin e vullnetarizmit në Republikën e Maqedonisë.

Në Tetovë është prezantuar Ligji për vullnetarizëm dhe Strategjia kombëtare për promovimin dhe zhvillimin e vullnetarizmit në Republikën e Maqedonisë. Qëllimi i prezantimit ishte që të inkurajojë zhvillimin e vullnetarizmit në Republikës së Maqedonisë dhe të nxit bashkëpunimin e ndërsjellë dhe përfshirjen e të gjitha palëve të interesuara. Para të pranishmëve është prezentuar dhe shpjeguar përmbajtja e Ligjit për vullnetarizëm dhe strategjisë për promovimin dhe zhvillimin e vullnetarizmit në Republikën e Maqedonisë.
Prezantimi ishte pjesë e aktiviteteve të parashikuara nga projekti “Qytetarët në Veprim – strategji lokale për vullnetarizëm “, mbështetur nga Ambasada Amerikane në Republikën e Maqedonisë .Bartës projekti është Qendra Kulturore Rinore – Manastir (MKC – Manastir) në partneritet me Institutin për zhvillimin e bashkësisë nga Tetova dhe të Aleancës për Parandalimin e delikuencës të të miturve nga Kavadari, që implementohet në tri pilot komuna, Manastir, Tetovë dhe Kavadar.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *