Home / Lajme / Maqedoni / Deputeti i BDI-së Rexhail Ismaili ka përfunduar në spital (VIDEO)

Deputeti i BDI-së Rexhail Ismaili ka përfunduar në spital (VIDEO)

Shkup, 26 Gusht 2014 – Këtë informacion e ka prezantuar deputeti Artan Grubi i cili tha se deputeti Rexhail Ismaili ka marë lëndime te syri i majt dhe është dërguar në Klinikën “Shën Naum Ohridski” që gjendet afër Parlamentit të Maqedonisë.

Rexhail Ismaili, deputet i BDI-së ka përfunduar në spital pas rrahjes së sotme në mes deputetëve të BDI-së dhe PDSH-së. Deputeti ka marë lëndime te syri i majt dhe është dërguar në Klinikën “Shën Naum Ohridski” që gjendet afër Parlamentit të Maqedonisë.

Deputeti Ismaili në fillim i është dhënë ndihmë në ambulantën që gjendet në Parlamentin e Maqedonisë, dhe pastaj është dërguar në spital.

Këtë informacion e ka prezantuar deputeti Artan Grubi.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *