Home / Lajme / Rajon / Gani Geci është larguar nga Kosova

Gani Geci është larguar nga Kosova

5 gusht-
Vëllezërit Geci bëjnë të ditur se Ganiu është i gatshëm të lajmërohet në organet e drejtësisë në Kosovë, “por pasi të qetësohet situata dhe pasi të kemi siguri për vënien e drejtësisë në vend”.

Familja Geci bëjnë të ditur se sipas të gjitha gjasave Gani Geci e ka lëshuar Kosovën “për arsye të sigurisë së tij”.

Vëllezërit Geci bëjnë të ditur se Ganiu është i gatshëm të lajmërohet në organet e drejtësisë në Kosovë, “por pasi të qetësohet situata dhe pasi të kemi siguri për vënien e drejtësisë në vend”.

“Ne dhe Ganiu nuk kemi siguri as në burgjet e Kosovës. Ne kemi drojën se atij mund t’i montohet ndonjë atentat edhe në burgje të Kosovës, sepse jemi dëshmitarë se gjendja në burgjet e Kosovës është tepër e pa sigurt. Por ne premtojmë se në rrethanat normale Ganiu do të kthehet në Kosovë dhe do të përgjigjet për veprimet e tij”, thotë për Bota press njëri prej vëllezërve Geci.

Gjithashtu lexo

Emigranti shqiptar gjen portofolin me dollarë në New York dhe ia dorëzon të zonjës

Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island, Nju Jork, ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *