Home / Lajme / Maqedoni / Gruevski në Strugë

Gruevski në Strugë

24 gusht-Gjatë qëndrimit, ashtu siç kumtoi pres shërbimi qeveritar, do t’i vizitojë sallën e re sportive në komunën e Vevçanit, ku kryhen punët ndërtimore, terrenet e rikonstruktuara sportive në fshatin Oktisi dhe SHM “Ibrahim Temo” në Strugë.

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë Nikolla Gruevski sot do të qëndrojë për vizitë pune në Strugë.
Gjatë qëndrimit, ashtu siç kumtoi pres shërbimi qeveritar, do t’i vizitojë sallën e re sportive në komunën e Vevçanit, ku kryhen punët ndërtimore, terrenet e rikonstruktuara sportive në fshatin Oktisi dhe SHM “Ibrahim Temo” në Strugë, si dhe fëmijët nga qendra rekreative për të rinj dhe fëmijë “Majski cvet” Strugë.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *