Home / Lajme / Maqedoni / Kapen 1,3 kg stoli ari në Aeroportin e Shkupit

Kapen 1,3 kg stoli ari në Aeroportin e Shkupit

19 gusht-Sipas njoftimit të doganës, tregtari po udhëtonte me aeroplanin e linjës Stamboll – Shkup dhe se pranë kontrollit doganor kishte theksuar se nuk disponon asgjë për të lajmërur.

Autoritetet doganore në Aeroportin “Aleksandri i Madh” kanë parandaluar kontrabandimin e stolive të arit nga një shtetas i Maqedonisë.

Sipas njoftimit të doganës, tregtari po udhëtonte me aeroplanin e linjës Stamboll – Shkup dhe se pranë kontrollit doganor kishte theksuar se nuk disponon asgjë për të lajmërur.

Por pas kontrollit të detajuar tek ai janë gjetur 1,3 kg stoli arid he 12 orë dore. Stolitë ishin fshehur në këpucë, pantollona dhe në një kuti për ila¬çe.

Por gjithashtu stolitë e tjera i janë gjetur edhe në veshjet në trup. Sipas doganës, tek tregtari u gjetën 163 unaza, 33 hallka, 33 varëse, dhe 100 stoli të llojeve të ndryshme

Gjithashtu lexo

Në shkurt 82,8 për qind e energjisë elektrike të konsumuar ka qenë nga prodhimi vendor

Në Maqedoni në shkurt të këtij viti janë shpenzuar 715.195 МWh energji elektrike, 37.992 mil.nm3 gaz …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *