Home / Lajme / Maqedoni / Lirohet çmimi i bezninës dhe dizelit

Lirohet çmimi i bezninës dhe dizelit

25 gusht-mimi i ri i EUROSUPER BS-95 do të jetë 77,50 denarë për litër, EUROSUPER-i EUROSUPER-i 98 për 79 denarë për litër. ndërsa i EURODIZEL-it (D-E IV) do të jetë 66 denarë për litër.

Benzinat prej sonte në mesnatë do të lirohen për një denar, ndërsa dizeli për 1,5 denarë, vendosi sot Komisioni Rregullator i Energjetikës (KRRE).
Çmimi i ri i EUROSUPER BS-95 do të jetë 77,50 denarë për litër, EUROSUPER-i EUROSUPER-i 98 për 79 denarë për litër. ndërsa i EURODIZEL-it (D-E IV) do të jetë 66 denarë për litër. Vaji Ekstra i lehtë për amvisëri (EL-1), lirohet për një denar, ndërsa një litër nga ky energens do të shitet për 55 denarë. Çmimi i mazutit M-1 ulet për 0,834 denarë për kilogram dhe do të kushtojë 38,620 denarë

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *