Home / Lajme / Maqedoni / Mbledhja e 5-të e Këshillit për zhvillim planor të Pollogut

Mbledhja e 5-të e Këshillit për zhvillim planor të Pollogut

5 gusht-Lidhur me procedurat për dhënie me koncesion të deponisë Rusino, kryetarja Arifi, deklaroi se pasi është shqyrtuar raporti i Komisionit, u propozua që procedura të ndërpritet sepse janë hasur mangësi në dokumentacion, dhe e njëjta do të dorëzohet për shqyrtim të mëtutjeshëm në Qever

Кryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi, morri pjesë në mbledhjen e pestë të Këshillit për zhvillimin e rajonit planor të Pollogut, në të cilën, përveç kryetarëve të komunave të pollogut, morri pjesë edhe Ministri i ambient jetësor dhe planifikimit hapësinor, Nuran Izairi.

Lidhur me procedurat për dhënie me koncesion të deponisë Rusino, kryetarja Arifi, deklaroi se pasi është shqyrtuar raporti i Komisionit, u propozua që procedura të ndërpritet sepse janë hasur mangësi në dokumentacion, dhe e njëjta do të dorëzohet për shqyrtim të mëtutjeshëm në Qeveri.

Gjithashtu lexo

Armata e Maqedonisë shënon 25 vjetorin e formimit të saj

Armata e Republikës së Maqedonisë sot shënon 25 vjet nga formimi i saj. Solemniteti qendror është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *