Home / Lajme / Rajon / Protestë paqësore kundër dhunës policore në Maqedoni në Bern

Protestë paqësore kundër dhunës policore në Maqedoni në Bern

29 gusht-„Këtë herë ne i kemi detyruar autoritetet e Bernës gjegj. Policinë Kantonale që të lejojë marshin e 5 deri 7 protestuesve deri tek ambasada maqedonase. Nëse ambasada refuzon të pranojë protestnotën me shkrim, asaj letra do ti lexohet me zë të përforcuar para gardhit të ambasadës„, thuhet në letrën e grupit organizues të protestës, të udhëhequr nga Florim Kadriu.

Grupi Protestë Paqësore“ organizon një protestë, e cila do të mbahet më 30. gusht 2014 në Sheshin Helvetia në Bernë dhe është aprovuar nga autoritetet e Bernës.
„Këtë herë ne i kemi dety
ruar autoritetet e Bernës gjegj. Policinë Kantonale që të lejojë marshin e 5 deri 7 protestuesve deri tek ambasada maqedonase. Nëse ambasada refuzon të pranojë protestnotën me shkrim, asaj letra do ti lexohet me zë të përforcuar para gardhit të ambasadës„, thuhet në letrën e grupit organizues të protestës, të udhëhequr nga Florim Kadriu.

Protesta mbahet më 30.8.2014, nga ora 13:00 deri në orën 14:30 në Helvetiaplëatz, Bernë.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *