Home / Lajme / Maqedoni / USHT nënshkroi marrëveshje me universitetin e Ilinoisit

USHT nënshkroi marrëveshje me universitetin e Ilinoisit

5 gusht-“Edhe pse ne jemi një nga universitetet me renome në SHBA sot në plan të parë është USHT-ja dhe shpresojmë në bashkëpunim afatgjatë të ndërsjellë në kënaqësinë e të dyja palëve”, deklaroi Prebhaker.

m të kuadrit të profesorëve dhe studentëve. Njëkohësisht me të parashikohet edhe formimi i Qendrës për menaxhim të gjendjeve konflikte dhe zgjidhjen e tyre me çka USHT-ja vazhdon në rrugën për arritje të nivelit të universiteteve më të mira evropiane dhe në SHBA”, tha rektori i USHT-së Ameti.

Prorektori i Universitetit Ilinoisi Verior Pol Prebhaker potencoi se me marrëveshjen me USHT-në ato fitojnë partner të përhershëm në këtë pjesë të botës.

“Edhe pse ne jemi një nga universitetet me renome në SHBA sot në plan të parë është USHT-ja dhe shpresojmë në bashkëpunim afatgjatë të ndërsjellë në kënaqësinë e të dyja palëve”, deklaroi Prebhaker.

Në nënshkrimin e marrëveshjes të pranishëm ishin më shumë përfaqësues të drejtorisë dhe kuadro e profesorëve nga të dy universitetet.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *