Home / Lajme / Rajon / Kosova vend “transit” i terrorizmit dhe i shpëlarjes së milionave

Kosova vend “transit” i terrorizmit dhe i shpëlarjes së milionave

25 shtator-Në një raport të përgatitur nga eksperti i jashtëm për financimin e terrorizmit në këtë Departament, Jean Charls Brisard, thuhet se është e dyshimtë mënyra sesi i janë bartur 74 milionë euro organizatës e cila veprimtarinë e saj e ka filluar që të “ndihmojë” Kosovën.

Dhjetëra organizata “humanitare” në Kosovë janë degë të organizatave terroriste, sipas raporteve ndërkombëtare, që kanë shfrytëzuar varfërinë në Kosovë, përveçse për të përhapur terrorizmin, edhe për shpërlaje parash.

Dyshimet e para për shpëlarje të parave nga këto organizata janë adresuar në Departamentin Bankar të Senatit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Në një raport të përgatitur nga eksperti i jashtëm për financimin e terrorizmit në këtë Departament, Jean Charls Brisard, thuhet se është e dyshimtë mënyra sesi i janë bartur 74 milionë euro organizatës e cila veprimtarinë e saj e ka filluar që të “ndihmojë” Kosovën.

Edhe emri i organizatës i dedikohet ndihmës për Kosovën. Komisioni i përbashkët saudit i ndihmave për Kosovë dhe Çeçeni (SJRC), dyshohet se ka bartur 74 milionë dollarë për persona të përfshirë në terrorizëm. /koha

Gjithashtu lexo

Emigranti shqiptar gjen portofolin me dollarë në New York dhe ia dorëzon të zonjës

Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island, Nju Jork, ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *