Home / Lajme / Maqedoni / Për çdo të hënë do të ngritet flamuri dhe do të këndohet himni në shkollat e Aerodromit (VIDEO)

Për çdo të hënë do të ngritet flamuri dhe do të këndohet himni në shkollat e Aerodromit (VIDEO)

Shkup, 06 Shtator – Flamuri do të ngritet para nxënësve të ndrrimit të parë. Nga komuna e Aerodromit në Shkup, njoftojnë se ceremonia është sjellur me qëllim që tek nxënësit të ngritet vetëdija e patriotizmit si dhe të ndikohet tek ndjenjat e nxënësve për simbolet shtetërore.

Prej këtij viti shkollor, çdo të hënë në oborret e shkollave fillore të komunës së aerodromit do të organizohet ceremonia e ngritjes së flamurit dhe antonimit të himnit të Maqedonisë, publikoi sot gazeta Dnevnik, transmeton Televizioni Koha.

Flamuri do të ngritet para nxënësve të ndrrimit të parë. Nga komuna e Aerodromit në Shkup, njoftojnë se ceremonia është sjellur me qëllim që tek nxënësit të ngritet vetëdija e patriotizmit si dhe të ndikohet tek ndjenjat e nxënësve për simbolet shtetërore, transmeton Televizioni Koha.

Në krejt shkollat fillore në komunën e Aerodromit janë vendosur shtylla për këtë qëllim. Deri më tash për këtë vendim nuk ka asnjë reagim nga Ministria e Arsimit, shkruan Pluso, transmeton Televizioni Koha.

Gjithashtu lexo

Përmes Serbisë po zbatohet një skenar për destabilizimin e Ballkanit, ja kush alarmon

Lidhja Demokrate e Maqedonisë (LD) nëpërmjet një kumtese vlerëson se tërheqja e personalit të ambasadës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *