Home / Lajme / Maqedoni / Tetovë: Sanimi i gropave proces që vazhdon (VIDEO)

Tetovë: Sanimi i gropave proces që vazhdon (VIDEO)

Tetovë, 10 Shtator – Sanimi i gropave në qytetin e Tetovës këtë vitë filloi në muajin Maj sanimi i gropave bëhet për çdo vit dhe harxhohen afërsihtë rrethë 8 milon denarë mjete që i lëshohen komunës së Tetovës nga ana e agjensionit për rrugë shterore, por këto mjete janë të pa mjaftueshme në përpjestim me numrin e veturave dhe rrugëve që ka në menaxhim komuna e Tetovës.

Aksioni për saniminne gropva është duke vazhduar në qytetin e Tetovës, komuna e Tetovës së bashku me agjensionin për rrugë shtetërore kanë ndarë rreth 9 milon denarë për ti sanuarë të njetata.

Ndërsa disa rrugë për shkak të motit me shi akoma nuk janë sanuarë gropat të cilët rinë të hapurë dhe përbëjnë vështirësi për banorëtë e këryre lagjeve dhe shoferët.

Nga sektori për komunikacion dhe tokë ndërtimore për Televizionin Koha thonë se gjat ditëve në vazhdim do të bëhet edhe sanimi i atyre rrugëve që kanë ngelurë.

” Ky projekt ka nisur herët qysh nga fillimi i muajit Maj akoma ky projekt vazhdon është sanuar një pjesë e madhe e rrugëve të qytetit momentalisht jemi në fazën e sanimit të rrugës Bllagoja Toska rrugë e cila ka qenë tepër e dëmtuar prej udhëkryqi me rrugë Vllezërit Milladinov deri te bulevardi Ilirija, pasi të mbaroje aty pyna natyrisht se do të vazhdojm në ato pjesë ku ka nevojë “, tha Hysen Demiri, udhëheqës i sektorit për komunikacion dhe tokë ndërtimore, transmeton Televizioni Koha.

Sanimi i gropave në qytetin e Tetovës filloi muaj më parë, ndryshe sanimi i gropave në komunë bëhet për çdo vit dhe harxhohen afërsihtë rrethë 8 milon denarë mjete që i lëshohen komunës së Tetovës nga ana e agjensionit për rrugë shterore, mjete të pa mjaftueshme në përpjestim me numrin e veturave dhe rrugëve që ka në menaxhim komuna e Tetovës.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *