Home / Lajme / Maqedoni / 2600 të diplomuar të papunë në Tetovë (VIDEO)

2600 të diplomuar të papunë në Tetovë (VIDEO)

Tetovë, 22 tetor – Të rinjët të cilët diplomojnë pothujse janë të paperspektivë dhe asesi nuk mund të gjejnë punë, trasnmeton Televizioni Koha.

Mbi 2600 të rinjë në qytetin e tetovës edhe pse kanë diplomuarë akoma nuk kanë gjeturë një vend pune dhe janë paraqiturë si të papunë në agjensionin për punësim më Tetovë, trasnmeton Televizioni Koha.

Për këtë arsyje agjensioni për punësim në bashkëpunim me zyrën për karierë në universitetin shterorë të Tetovës kanë mbajturë një prezentim për mundësit e vetë punësimit, marrjen e grandeve, marrjen e kredive të ndryshme dhe të gjithë mundësit që i ofron agjesioni për punësim në Tetovë, trasnmeton Televizioni Koha.

Udhëhqësi i agjensionit për punësim në Tetovë Tomisllav Trifunovski thotë se ky prezantim ka për qëllim që të njoftojë të rinjët për mundësitë e punësimit që janë gjatë vitit 2014 dhe gjatë viteve në vazhdim, trasnmeton Televizioni Koha.

Ndësa kordinatori nga agjensioni për punësim Abylxhelal Jonuzi thotë se nga numri i të punësuarve në këtë janë mbi 2600 dhe përë këtë arsyje ne sot jemi këtu për ti dhënë udhëzime dhe tu prezantojmë projekte, trasnmeton Televizioni Koha.

Ky projekt është përkrahurë edhe nga UNDP-ia dhe ka për qëlim uljen e numrit të rinjëve të papaunë sidomos për ata që janë nënë moshëm 29 vjeçare. /Tv Koha/

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *