Home / Lajme / Maqedoni / Haxhilerët: 5 orë vonesë në kufi vetëm për matjen e temeratuarës

Haxhilerët: 5 orë vonesë në kufi vetëm për matjen e temeratuarës

Tetovë, 10 tetor – Ndërsa teologu Nashit Rustemi ka kritikuar autoritete kufitarë të Maqedonisë për mbajte të 5 orëve në kufi vetëm për matjen e temeratuarës për shkak të ndonjë sëmundje duke e ditur se ata me vete kanë pasurë edhe ekip mjekësorë, transmeton Televizioni Koha.

Sot nga haxhi janë kthyer haxhilerëtë të cilët kanë udhëtuarë më agjensionin Meka Medina në udhëheqjen e e hoxhë Zeqirja Kadriut. Sipas hoxhës Mafis Rustemi organizmi dhe udhëtimi për në haxh ka shkuar në bazë të të gjithë itinerarit të paraparë dhe sipas tij ky organizim ka qenë dhe një ndër organizimet më të mirë që kanë qenë deri më tash, njofton Televizioni Koha.

Ndërsa teologu Nashit Rustemi ka kritikuar autoritete kufitarë të Maqedonisë për mbajte të 5 orëve në kufi vetëm për matjen e temeratuarës për shkak të ndonjë sëmundje duke e ditur se ata me vete kanë pasurë edhe ekip mjekësorë, transmeton Televizioni Koha.

Të gjithë haxhilerët janë kthyer shëndosh e mirë kurse në pritje të haxhilerëve në aeroportin Aleksandri i Madh janë vendosur kamera termale. Ekipet mjekësore gjithashtu janë stacionuar në aeroport dhe po kryejnë kontrolle 24 orë. Masat në fjalë janë ndërmarrë për shkak të virusit vdekjeprurës, ebola. /Tv Koha/

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *