Home / Lajme / Maqedoni / Haxhilerët në mbikqyrje 21 ditë

Haxhilerët në mbikqyrje 21 ditë

7 tetor-Të gjithë ata do të kontrollohen dhe do të jenë të obliguar që të lajmërohen tek mjekët, sidomos nëse kanë temperaturë.Poashtu do të kontrollohet edhe ushqimi që ata do të sjellin prej atje, njoftojnë mediat maqedonase.

Rreth një mijë haxhilerë nga Maqedonia të cilët kanë shkuar në Mekë, 21 ditë do të jenë nën mbikqyrje të Inspektoriatit Shëndetësor dhe Sanitarë dhe njësive epidemologjike, për shkak të rrezikut nga EBOLA.
Të gjithë ata do të kontrollohen dhe do të jenë të obliguar që të lajmërohen tek mjekët, sidomos nëse kanë temperaturë.Poashtu do të kontrollohet edhe ushqimi që ata do të sjellin prej atje, njoftojnë mediat maqedonase, transmeton Tv Koha.

Gjithashtu lexo

Lojtarët e Fenerbahçes vizitojnë Spitalin “Istanbul Medica”

Në zyrat e spitalit Istnabul Medica në Shkup sot kanë qëndruar për vizitë përfaqësues të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *