Home / Lajme / Maqedoni / Maqedoni, sot dita e fundit për shlyerjen e borxheve

Maqedoni, sot dita e fundit për shlyerjen e borxheve

13 tetor-Qendrat për punë sociale sot do të punojnë deri në orën 16.30 për të pritur kërkesat e fundit të qytetarëve. Sipas informacionve të Ministrisë së Punës Sociale deri të premten janë lëshuar 36 mijë kërkesa për shlyerjen e borxheve.

Sot është dita e fundit kur qytetarët e kategorive të varfra sociale në Maqedoni mund të dorëzojnë kërkesat e tyre për shlyerjen e borxheve.

Qendrat për punë sociale sot do të punojnë deri në orën 16.30 për të pritur kërkesat e fundit të qytetarëve. Sipas informacionve të Ministrisë së Punës Sociale deri të premten janë lëshuar 36 mijë kërkesa për shlyerjen e borxheve.

Borxhet do të shlyhen ato që janë grumbulluar deri më 31 dhjetor 2013, për harxhimin e energjisë elektrike, ngrohjes, kartelave kreditore, tejkalimin e llogarive transaksionale bankare si dhe kreditë harxhuese, por edhe borxhet për taksën radiodifuzive. Kërkesat mund ti bëjnë pranuesit e ndihmës sociale, të papunët që kanë pasur raste të vdekjes apo invaliditet në familje

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *